Wat wij voor u willen betekenen

Wij streven naar en het is ons uitgangspunt om een zeer persoonlijk en unieke urn en/of gedenkkunst te maken. De urn of het gedenkkunst zal passen bij de overledene; denk aan karakter, hobby's, voorkeuren, etc. Kortom; het vertegenwoordigt daar waar hij/zij voor stond, past bij uw interieur en/of tuin. Het zal altijd een warme en liefdevolle herinnering geven aan uw dierbare(n)

Waarom kiezen voor Dood Gewoon Kunst?

Dood Gewoon Kunst besteedt veel persoonlijke aandacht  bij het kennismakingsgesprek en de uiteindelijke keuze voor het maken van de urn of gedenkkunst.

Dood Gewoon Kunst biedt u de mogelijkheid om een eigen idee in te brengen en indien mogelijk door ons te laten vervaardigen.

Wij houden u altijd op de hoogte van de vorderingen.

Voor ons is het belangrijk dat een persoonlijke urn of gedenkkunst voor iedereen mogelijk is. Afhankelijk van het budget zal er voor u een bijzondere en unieke urn of gedenkkunst handgemaakt worden.

Wij maken urnen en/of gedenkkunsten voor binnen, buiten en natuurbegrafenissen.

Natuurlijk maken wij ook urnen en/of gedenkkunst voor uw trouwe vriend, (huis)dier, die na het overlijden net zo veel aandacht en liefde verdient om op een bijzondere wijze herdacht te worden.