Wie zijn wij?

Wij zijn Esther en Paul, 2 gepassioneerde kunstenaars en elkaars levenspartner.

Esther is de drijvende kracht achter het atelier. Vanaf haar kindertijd is zij bezig met klei. Zij is hoofdzakelijk autodidact. Na het volgen van diverse workshops, cursussen is zij door 2 Belgische kunstenaars opgeleid in alle basistechnieken en met name in het Raku stoken. Gedurende 6 jaar hebben zij aan Esther al hun kennis overgedragen omdat zij na hun pensionering niet wilden dat deze expertise verloren zou gaan.

Nog altijd woont Esther workshops bij om haar kennis en vaardigheden up-to-date te houden en nieuwe technieken te leren. In 2009-2010 en sinds 2016 studeert zij aan de Kunstacademie Arendonk: hogere graad Keramiek. Zij is van mening dat leren een blijvend onderdeel is van haar werkzaamheden en zo daagt zij zichzelf iedere keer opnieuw uit om buiten haar comfortzone te treden en nog meer verdieping in techniek en materialen te leren. Esther is ruim 15 jaar keramiste.

Paul is sinds zij samenwonen tevens haar collega en partner in de keramiek en dan vooral het Raku stoken. Hij is/wordt opgeleid door Esther. Samen vormen zij een perfect team.

Ons atelier

Wij hebben een vrij eenvoudig atelier en zijn gevestigd in Eersel in de provincie Noord-Brabant. Het atelier is in huis gevestigd. Het atelier is echter niet voor bezoek toegankelijk, hoewel hier hard aan gewerkt wordt om dit wel tot de mogelijkheden te maken.